Vila Bakarni

Prijatan
i topao ambijent

U sastavu ugostiteljskog lanca „Bakarni Lonac“ od 2017. godine je i luksuzno opremljena „Vila Bakarni“, koja se nalazi na mirnoj lokaciji u centru Brčkog, nedaleko od rijeke Save, graničnog prelaza, luke i svih važnih institucija grada.

Previous
Next

Od porodičnih okupljanja Do boravka diplomatskih delegacija

Pogled koji vredi hiljadu riječi, a dokaz su naše predivne sobe i prilejepa bašta restorana sa pogledom koji prosto ostavlja bez daha.

200 m

autobusko stajalište

250 m

market

350 m

centar grada

Smještaj

U sklopu Vile su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe.

Osim zatvorenog dijela restorana, posebna prednost objekta su natkrivena i otvorena terasa sa koje se pruža savršeni pogled na rijeku Savu. Idealno za romantične večere, kafu sa prijateljima, porodična druženja. Vila posjeduje i sopstveni parking, koji je pod video nadzorom.

Parking

LCD TV

Internet

Mini Bar

Sef

Klima

Posvećena Pažnja Svakom Detalju

Svaka soba posjeduje klimu, kablovsku tv, internet, mini-bar. Idealna je za poslovne ljude, porodične vikende, turiste na proputovanju, ali takođe prilagodljiva i za poslovne konferencije, prezentacije, književne večeri ili specijalne promocije.

Parking

Mini Bar

LCD TV

Internet

Klima

Sef

Posvećena Pažnja Svakom Detalju

Unutarnje uređenje izuzetno je skladno i usaglašeno s najmodernijim svjetskim trendovima uključujući i najmodernije tehnologije (brzi internet, veliki broj televizijskih programa i druge tehničke pogodnosti). Veoma smo pažljivi domaćini stoga smo za svaku hotelsku sobu obezbijedili po dva mjesta za parking.  

Previous
Next

Vila je idealna za privatne zabave i intimne proslave posebnih dogadjaja

Vila Bakarni kruna je našeg višegodišnjeg ugostiteljskog rada. Sve svoje znanje i iskustvo uložili smo da od ovog objekta napravimo mjesto za opuštanje, uživanje, odmor duše i tijela, sa primjesama urbanog i lako prilagodljivog u skladu sa svim zahtjevima klijenta.

Hotel Bakarni

Restoran Bakarni

Gastro Centar

Vila bakarni

Copyright 2019 | Bakarni Lonac | Vortex Studio

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp