Previous
Next

JEDAN OD GLAVNIH GASTRONOMSKIH OBJEKATA U BRČKO DISTRIKTU.

Prostran parking, izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje, internet, ugodna unutrašnjost i toplina restorana ostaviće na vas neopisiv utisak. Restoran se nalazi u neposrednoj blizini od našeg hotela a u sklopu restorana obezbijeđen je i osvijetljen parking, kao i dječije igralište.

Parking

internet

igralište

dnevni meni

Naš restoran posjeduje veoma bogatu ponudu kako domaćih tako i internacionalnih jela, koje možete kušati u prirodnom etno okruženju, sa bogato ukrašenim detaljima, usklađenih sa etno stilom.

Tradicija Kvaliteta

Dugi niz godina organizujemo rodjendane, svadbe, krštenja, poslovne seminare i prezentacije te ćemo sa zadovoljstvom isto učiniti i za Vas.

Uslužili smo veliki broj kako domaćih tako i gostiju iz inostranstva te kao član gastronomsko – turističke ponude Posavine, neprestano radimo na usavršavanju kvaliteta naše usluge.

Previous
Next

Velika ponuda vina domaćih i stranih vinarija.

Osim kvalitetne i ukusne hrane te profesionalnog osoblja, tajna našeg uspjeha je individualnom doživljaju vlasnika koji živi kulinarstvo. Stečeno znanje i iskustvo u vrhunskim austrijskim restoranima utkali smo u “Bakarni lonac”.

Hotel Bakarni

Restoran Bakarni

Gastro Centar

Vila bakarni

Copyright 2019 | Bakarni Lonac | Vortex Studio

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp