SEPTEMBAR 2004

Previous
Next

Naša priča počinje prije trinaest godina kada se nekadašnji afirmiranog austrijski ugostitelj, a danas uspješni brčanski poduzetnik, odvažio izaći iz svoje zone sigurnosti i vođen vizijom poslovne mogućnosti, krenuo prema realizaciji ideje o privatnom poslu u rodnome Brčkom. I uspio je u svome naumu. Njegov koncept izrodio je rezultat zavidan i po zapadnoeuropskim standardima.

Tako je napravljen tada mali restoran nekoliko kilometara od centra grada od čega je polako ali sigurno krenula naša uzlazna putanja. Težeći stalnom usavršavanju uvijek smo tražili bolje i slušali svoje goste. Ubrzo je naš restoran došao na glas kao mjesto gdje se dobro jede. Nije prošlo puno vremena, a restoran se već počeo širiti i primati sve više gostiju…

JANUAR 2013

Previous
Next

Nekoliko godina poslije već idemo dalje i kupujemo veliki prostor za organiziranje različitih proslava pred kojima prednjače vjenčanja. To je naša banket sala Gastro Centar. O savršenosti ovoga poteza svjedoči popunjenost termina za sljedećih godinu dana, te činjenica da se samo za rezervaciju termina treba čekati po nekoliko mjeseci.

Razlog je u tome što veliki broj iseljenika iz Bosne i Hercegovine, koji žive u Austriji i drugim europskim zemljama, želi organizovati vjenčanje upravo u našem gradu, zahvaljujući ujedno i pristojnoj cijeni i dobroj ponudi. Na našem sajtu su prikazane su sve obuhvaćene usluge, od kojih su neke vrlo zanimljive, poput video streaminga – internetskog prijenosa događaja u realnom vremenu, najma kočija za mladence, vatrometa, vrhunske rasvjete i slično…

DECEMBAR 2016

Previous
Next
Krajem prošle godine otvorili smo hotel kojemu je glavna svrha omogućiti smještaj uzvanicima na svadbe. Uz to, idealan je za poslovne ljude koji na jednom mjestu imaju sve, uključujući i najmodernije tehnologije (brzi internet, veliki broj televizijskih programa i druge tehničke pogodnosti).
U ovome hotelu sobe umjesto brojeva nose nazive gradova bivše Jugoslavije, poput Beograda, Brčkog, Mostara, Sarajeva, Zagreba… Unutarnje uređenje izuzetno je skladno i usuglašeno s najmodernijim svjetskim trendovima. Za potpuni dojam pobrinule su se tople boje zidova, kvalitetna stolarija, dizajnerski namještaj, te nenametljivi detalji poput elegantnih metalnih ukrasa…

novembar 2017

Previous
Next
U sastavu ugostiteljskog lanca „Bakarni Lonac“ od 2017. godine je i luksuzno opremljena „Vila Bakarni“, koja se nalazi na mirnoj lokaciji u centru Brčkog, nedaleko od rijeke Save, graničnog prelaza, luke i svih važnih institucija grada. Prijatan i topao ambijent restorana Vile je mjesto dobre hrane, autentičnih specijaliteta, kvalitetnih vina.
Bezvremeni prostor u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, mjesto uživanja za sva čula, sa uslugom na vrhunskom nivou. Ambijent restorana je jedinstven i imate osjećaj kao da se nalazite na filmskom setu. Restoran je idealan i za privatne zabave i intimne proslave posebnih događaja u Vašem životu.

Hotel Bakarni

Restoran Bakarni

Gastro Centar

Vila bakarni

Copyright 2022 | Bakarni Lonac

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp