Gastro Centar

BANKET SALA
Ukoliko tražite otmjenu salu za promocije, prezentacije, seminare, gala večere, koktele, svadbe… onda je “Gastro centar” pravi izbor za Vas. Naša sala raspolaže kapacitetom do 600 mjesta i parkingom. U prijatnom, klimatizovanom, ambijentu možete obilježavati sve Vama važne događaje, tokom cijele godine.
Raznovrsne usluge koje Vam nudimo u sklopu organizacije proslava

U sklopu naše usluge nudimo Vam i hranu, sve vrste domaćih i stranih pića kao i propratni inventar neophodan za Vaše dešavanje (escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete) kao i dostavu na željenu adresu. Izbor hrane prilagođen za sve vrste proslava (pečenja, salate, roštilj, plodovi mora, kolači kao i poseban program. Osim ukusa, posebnu pažnju posvećujemo i dekoraciji hrane.

Previous
Next

Svadbeni Meni

Svadbeni Meni

Unutarnje uređenje izuzetno je skladno i usaglašeno s najmodernijim svjetskim trendovima uključujući i najmodernije tehnologije (brzi internet, veliki broj televizijskih programa i druge tehničke pogodnosti).Veoma smo pažljivi domaćini stoga smo za svaku hotelsku sobu obezbijedili po dva mjesta za parking.  

Previous
Next

Naša sala raspolaže kapacitetom do 600 mjesta i parkingom.

tokom večere neograničena količina hrane

neograničena količina pića

torte po narudžbi

Izrada pozivnica

Elegantna

bašta

preporuka Vatrometa HLADNe MAGLe I SPALIRa

Preporuka foto studia

Sobe

i apartmani

Mala Sala

Sa zadovoljstvom vam prestavljamo novi dio našeg svabenog salona,proširi smo kapacitet za dodatnih 40 mijesta kako bi mogli izaći u suret vašim željama.Takodje je pogodan za sve manje proslave kao što su rodjendani,krštenja,…
Previous
Next
Nekoliko godina poslije već idemo dalje i kupujemo veliki prostor za organiziranje različitih proslava pred kojima prednjače vjenčanja. To je naša banket sala Gastro Centar. O savršenosti ovoga poteza svjedoči popunjenost termina za sljedećih godinu dana, te činjenica da se samo za rezervaciju termina treba čekati po nekoliko mjeseci.
Razlog je u tome što veliki broj iseljenika iz Bosne i Hercegovine, koji žive u Austriji i drugim europskim zemljama, želi organizovati vjenčanje upravo u našem gradu, zahvaljujući ujedno i pristojnoj cijeni i dobroj ponudi. Na našem sajtu su prikazane su sve obuhvaćene usluge, od kojih su neke vrlo zanimljive, poput video streaminga – internetskog prijenosa događaja u realnom vremenu, najma kočija za mladence, vatrometa, vrhunske rasvjete i slično…

Caffe Bar

U sklopu našeg Gastro centra nalazi se i moderno opremljen caffe bar.

Svakodnevno možete popiti aromatičnu kafu koja će stimulirati vaša čula uz dobru muziku. Naš kafić je sjajno mjesto za razgovore i opuštanje uz čašu šampanjca, vina ili koktel.

Previous
Next

Posjetite nas u bilo koje doba i uvjerite se u gostoprimstvo naše kuće.

Takođe ste dobrodošli dovesti svoje društvo na večernju partiju bilijara ili pikada. U ponudi konstantno imamo hladno točeno pivo i različite grickalice i poslastice za Vas i vaše prijatelje. Vikendima organizujemo razne svirke i nagradne igre za naše goste koje odluče veče provesti u našem kafiću. Posjetite nas u bilo koje doba i uvjerite se u gostoprimstvo naše kuće.

Hotel Bakarni

Restoran Bakarni

Gastro Centar

Vila bakarni

Copyright 2019 | Bakarni Lonac | Vortex Studio

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp