Od porodičnih okupljanja

U sastavu ugostiteljskog lanca „Bakarni“ od 2017. godine je i luksuzno opremljena „Vila Bakarni“, koja se nalazi na mirnoj lokaciji u centru Brčkog, nedaleko od rijeke Save, graničnog prelaza, luke i svih važnih institucija grada.

Prijatan i topao ambijent restorana Vile je mjesto dobre hrane, autentičnih specijaliteta, kvalitetnih vina. Bezvremeni prostor u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, mjesto uživanja za sva čula, sa uslugom na vrhunskom nivou.

Ambijent restorana je jedinstven i imate osjećaj kao da se nalazite na filmskom setu. Restoran je idealan i za privatne zabave i intimne proslave posebnih događaja u Vašem životu.

Osim zatvorenog dijela restorana, posebna prednost objekta su natkrivena i otvorena terasa sa koje se pruža savršeni pogled na rijeku Savu. Idealno za romantične večere, kafu sa prijateljima, porodična druženja. Vila posjeduje i sopstveni parking, koji je pod video nadzorom.

U sklopu Vile Bakarni su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka soba posjeduje klimu, kablovsku tv, internet, mini-bar. Idealna je za poslovne ljude, porodične vikende, turiste na proputovanju, ali takođe prilagodljiva i za poslovne konferencije, prezentacije, književne večeri ili specijalne promocije.

Vila Bakarni kruna je našeg višegodišnjeg ugostiteljskog rada. Sve svoje znanje i iskustvo uložili smo da od ovog objekta napravimo mjesto za opuštanje, uživanje, odmor duše i tijela, sa primjesama urbanog i lako prilagodljivog u skladu sa svim zahtjevima klijenta.

Do boravka
diplomatskih delegacija

Posjetite nas »