NAŠI GOSTI SU NAŠA REKLAMA

Restoran Bakarni Lonac već odavno drži reputaciju kao jednog od najbogatijig gastronomskih objekata u Brčko distriktu.  Naš restoran posjeduje veoma bogatu ponudu kako domaćih tako i internacionalnih jela, koje možete kušati u prirodnom etno okruženju, sa bogato ukrašenim detaljima, usklađenih sa etno stilom.

Idealno mjesto za poslovni ili porodični ručak, organizovanje manjih rođendanskih i drugih proslava. Uz bogatu ponudu hrane restoran se može pohvaliti i velikom ponudom vina domaćih i stranih vinarija.

Prostran parking,izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje, internet, ugodna unutrašnjost i toplina restorana ostaviće na Vas neopisiv utisak. Restoran se nalazi u neposrednoj blizini od našeg hotela a u sklopu restorana obezbijeđen je i osvijetljen parking, kao i dječije igralište.

Bakarni lonac može da se pohvali činjenicom da pruža vrhunsku uslugu, koja je veoma cijenena od strane naših gostiju te su naši gosti koji su imali priliku da borave u restoranu i konzumiraju naše spcijalitete upravo i najbolja reklama restorana.

TRADICIJA KVALITETA

Dugi niz godina organizujemo rođendane, svadbe, krštenja, poslovne seminare i prezentacije te ćemo sa zadovoljstvom isto učiniti i za Vas. Uslužili smo veliki broj  kako domaćih tako i gostiju iz inostranstva  te kao član gastronomsko – turističke ponude Posavine, neprestano radimo na usavršavanju kvaliteta naše usluge.

Ono što naš restoran izdvaja od ostalih jeste munjevita brzina rasta naše reputacije. Na zahtjevnom bh. ugostiteljskom tržištu egzistiramo već trinaest godina i od samog početka slovimo za jednog od boljih restorana u regiji.

Osim kvalitetne i ukusne hrane te profesionalnog osoblja, tajna našeg uspjeha je individualnom doživljaju vlasnika koji živi kulinarstvo. Stečeno znanje i iskustvo u vrhunskim austrijskim restoranima utkali smo u “Bakarni lonac”.