GASTRO CENTAR

BANKET SALA

Ukoliko tražite otmjenu salu za promocije, prezentacije, seminare, gala večere, koktele, svadbe… onda je “Gastro centar” pravi izbor za Vas. Naša sala raspolaže kapacitetom do 600 mjesta i parkingom. U prijatnom, klimatizovanom, ambijentu možete obilježavati sve Vama važne događaje, tokom cijele godine.

Iskusni menadžeri spremni su da najraznovrsnije želje i najkreativnije ideje pretvore u realnost, bez obzira da li ljubav krunišete brakom, potpisujute ugovor sa partnerom ili promovišete novi proizvod na tržištu.

Simbioza dobre atmosfere, profesionalne usluge i prilagodljivog prostora garantuje doživljaje za pamćenje i dugo prepričavanje.

U sklopu naše usluge nudimo Vam i hranu, sve vrste domaćih i stranih pića kao i propratni inventar neophodan za Vaše dešavanje (escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete) kao i dostavu na željenu adresu. Izbor hrane prilagođen za sve vrste proslava (pečenja, salate, roštilj, plodovi mora, kolači kao i poseban program. Osim ukusa, posebnu pažnju posvećujemo i dekoraciji hrane. U ponudi takođe imamo iznajmljivanje šatora.

CAFFE BAR

U sklopu našeg Gastro centra nalazi se i moderno opremljen caffe bar. Svakodnevno možete popiti aromatičnu kafu koja će stimulirati Vaša čula ili prezalogajiti nešto sa dnevnog menija uz dobru muziku. Naš kafić je sjajno mjesto za razgovore i opuštanje uz čašu šampanjca, vina ili koktel.

Takođe ste dobrodošli dovesti svoje društvo na večernju partiju bilijara ili pikada. U ponudi konstantno imamo hladno točeno pivo i različite grickalice i poslastice za Vas i vaše prijatelje.

Vikendima organizujemo razne svirke i nagradne igre za naše goste koje odluče veče provesti u našem kafiću. Posjetite nas u bilo koje doba i uvjerite se u gostoprimstvo naše kuće.

Raznovrsne usluge koje Vam nudimo u sklopu organizacije proslava

REZERVIŠITE SVOJ TERMIN »